Urządzenia i Akcesoria
Groentenbouillonpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas (opcjonalnie) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (opcjonalnie)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Vijgenmosterd
25 min
Sous-vide peren met kaneel
2 godz. 5 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Snelle regenboogsalade
10 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Koolsla
10 min