Groentenbouillonpasta

4.7 43 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porties

Składniki

  • Parmezaanse kaas (opcjonalnie) in stukken (3 cm)
    50 g
  • bleekselderij in stukken
    200 g
  • wortelen in stukken
    250 g
  • uien in helften
    100 g
  • tomaten in stukken
    100 g
  • courgettes in stukken
    150 g
  • teentje knoflook
    1
  • verse champignons
    50 g
  • gedroogd laurierblad (opcjonalnie)
    1
  • gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes
    6 takjes
  • verse peterselie
    4 takjes
  • grof zout
    120 g
  • droge witte wijn
    30 g
    30 g water
  • olijfolie
    1 eetlepel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porties

Białko 28 g
Kalorie 2226 kJ / 533 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 18.4 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...