Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (opcjonalnie)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
lub 30 g water - 1 el olijfolie
- Wartości odżywcze
- na 6 porties
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Kippenbouillonpasta
45 min
Vijgenmosterd
25min
Mangochutney
1h 20min
Gekruide noten
45 min
Gemarineerde paprika's
Brak ocen
Vleesbouillonpasta
45 min
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Koolsla
10min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Basilicumpesto
10min