Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (opcjonalnie)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
lub 30 g water - 1 el olijfolie
- Wartości odżywcze
- na 6 porties
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Koolsla
10 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Citroencurd
1h
Pitabrood
2h
Minuut koolsla
10 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Lemon curd
20 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5 Min
Indiase mosterd
Brak ocen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4sa 45 dk
Indiase groentencurry
50 min
Kippenbouillonpasta
45 Min