Urządzenia i Akcesoria
Kruidenboter flatbreads
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
8 stuks
Składniki
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (opcjonalnie)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
7 g
Kalorie
1045 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heerlijke flatbreads
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Basilicumpesto
10 min
Tzatziki
20 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Poedersuiker
5 min
Appeltaart
1 godz.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Dropijs
8 godz. 30 min
Basisbouillon
Brak ocen
BBQ-saus
20 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.