Urządzenia i Akcesoria
Kippenbouillonpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Białko
58 g
Kalorie
2714 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kip Fricassee met Asperges
1 godz.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Ijs van amarenakersen
8 godz. 10 min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 godz. 20 min
Yoghurtdressing
5 min
Indiase mosterd
Brak ocen
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min