Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g kippenvlees, ontbeend en zonder vel and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g gemengde groenten (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 takjes gemengde verse kruiden (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g grof zout
- 100 g witte wijn
- gedroogd laurierblad
- 1 hele kruidnagel
- 5 korianderzaden
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Vijgenmosterd
25min
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1h 20min
Mangochutney
1h 20min
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Gekruide noten
45 min
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Groentenbouillonpasta
45 min