Black Ravioli with Sea Bass
TM6 TM5 TM31

Black Ravioli with Sea Bass

4.5 (6 ocen)

Składniki

Black Pasta and Sea Bass Filling

  • 320 g 00 flour, plus extra for dusting
  • 5 medium eggs, 1 beaten
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 2 sachets squid ink, liquid, diluted with 1 tsp water
  • 250 g sea bass fillets, skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
  • 50 g mascarpone
  • 120 g ricotta cheese, drained
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 lemon, zest only
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Cherry Tomato Sauce

  • 50 g onion, quartered
  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
  • 500 g cherry tomatoes, halved
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 pinch sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground white pepper
  • 1 lemon, juice only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3098.3 kJ / 740.5 kcal
Białko
37.9 g
Węglowodany
73.5 g
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
5.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy