Black Ravioli with Sea Bass

Black Ravioli with Sea Bass

4.6 8 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

Black Pasta and Sea Bass Filling
  • 00 flour plus extra for dusting
    320 g
  • medium eggs 1 beaten
    5
  • egg yolk from medium egg
    1
  • squid ink, liquid diluted with 1 tsp water
    2 sachets
  • sea bass fillets skinless, cut in pieces (approx. 3-4 cm) (see tip)
    250 g
  • mascarpone
    50 g
  • ricotta cheese drained
    120 g
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • lemon zest only
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Cherry Tomato Sauce
  • onion quartered
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for garnishing
    40 g
  • cherry tomatoes halved
    500 g
  • fresh thyme leaves only
    2 - 3 sprigs
  • sugar
    1 pinch
  • salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 pinch
  • lemon juice only, for garnishing
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 740.5 kcal / 3098.3 kJ
Białko 37.9 g
Tłuszcz 34.8 g
Węglowodany 73.5 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...