
Urządzenia i Akcesoria
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
398 kcal /
1665 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1389 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Brak ocen
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Green Mole Chicken
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Orange curry dressing
10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Orange Curry Dressing
10 min
Crêpes Suzette
35 min