Wersje kompatybilne
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g red onion, quartered
- 55 g sun-dried tomatoes in oil, drained (reserving oil)
- 1 garlic clove
- 5 g fresh parsley leaves
- 15 g mustard
- 1 pinch dried chilli flakes
- 2 egg yolks, from medium eggs (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 200 g beef fillet steak, sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
- 30 g olive oil
- 4 tsp pickled capers, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 1389 mg
Alternatywne przepisy
Barbecue Sauce
20 min
Steak au Poivre
20 min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Bolognese Sauce
1h 15min
Steak tartare
30 min
Bordelaise Sauce
55 min
Steak Tartare
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Eggcellent Caeser Dressing
10 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min