Urządzenia i Akcesoria
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1389 mg
Białko
26 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Brak ocen
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Brak ocen
Blue Cheese Dressing
10 min
Orange curry dressing
10 min
Taramasalata
15 min
Papaya Sorbet
15 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 godz.
Tzatziki
20 min
Taramasalata
15 min
Spaetzle
35 min