Urządzenia i Akcesoria
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1389 mg
Białko
26 g
Kalorie
1665 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
28 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak tartare
10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Salmon Tartare
25 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Béarnaise Sauce
15 min
Steak tartare
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min