Urządzenia i Akcesoria
Empress Rice with Crème Anglaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
46 g
Kalorie
9252 kJ /
2214 kcal
Tłuszcz
122 g
Węglowodany
199 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Chocolate Fondants
40 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Raspberry Cheesecake
3 godz. 25 min
Crêpes Suzette
35 min
Green Apple Bellini
3 godz. 15 min