Urządzenia i Akcesoria
Empress Rice with Crème Anglaise
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
46 g
Kalorie
9252 kJ /
2214 kcal
Tłuszcz
122 g
Węglowodany
199 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cornbread
Brak ocen
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Béarnaise sauce
15 min
Sunrise Smoothie
10 min
Lemon Champagne
50 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Frozen Negroni
3 godz. 15 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min