
Urządzenia i Akcesoria
Shakshuka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
caraway seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
garlic cloves3
-
long red chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
tomato purée30 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
fresh spinach leaves (e.g. or kale, Swiss chard), roughly torn30 g
-
fresh basil leaves roughly torn, to taste3 - 4
-
medium eggs8
-
feta cheese crumbled, to taste80 - 100 g
-
crusty bread for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
404.5 kcal /
1692.3 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
1279.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Shakshuka
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Paneer Makhani
1 godz.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.