Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g Gruyère kaas, in stukken
lub 200 g Cheddar kaas, in stukken - 500 g water
- 1 bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes
- 50 g bloem
- 40 g boter
- 500 g melk
- ½ tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper, volgens smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 分钟
Aardappel- en groentenpuree
40 分钟
Aardappelpuree
45 分钟
Bechamelsaus
15min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 分钟
200 g prei fruiten
20min
Bechamelsaus
15min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Žádné hodnocení
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1小时
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 分钟
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Met honing geglazuurde wortelen
30 分钟