Basilicumpesto
TM6 TM5 TM31

Basilicumpesto

4.9 (15 ocen)

Składniki

  • 80 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 30 g pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook (opcjonalnie)
  • 80 g verse basilicumbladeren
  • 150 g extra vergine olijfolie
  • ½ tl zout

Wartości odżywcze
na 6 porties
Kalorie
7741 kJ / 1848 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy