Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatensaus
40 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min