Urządzenia i Akcesoria
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
Gehaktballen en saus
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
ui in vier gesneden100 g
-
teentjes knoflook3
-
rundergehakt in stukken500 g
-
varkensgehakt in stukken500 g
-
lichte room (ong. 18% vet)60 g
-
zeezout2 snuifje
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree70 g
-
olijfolie40 g
Parmezaanse polenta
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
volle melk1000 g
-
polenta100 g
-
gezouten boter in blokjes (2 cm)100 g
-
zeezout2 snuifjes
-
olijfolie en wat extra om te garneren
-
verse peterseliebladeren om te garneren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
46 g
Kalorie
3732 kJ /
32 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Gekookte eieren
20 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Balletjes met aubergines
1 godz.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min