Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gehaktballen en saus
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 100 g ui, in vier gesneden
- 3 teentjes knoflook
- 500 g rundergehakt, in stukken
- 500 g varkensgehakt, in stukken
- 60 g lichte room (ong. 18% vet)
- 2 snuifje zeezout
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 70 g tomatenpuree
- 40 g olijfolie
Parmezaanse polenta
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 1000 g volle melk
- 100 g polenta
- 100 g gezouten boter, in blokjes (2 cm)
- 2 snuifjes zeezout
- olijfolie, en wat extra om te garneren
- verse peterseliebladeren, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3732 kJ / 32 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Vissticks met tomatensaus
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min