Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
lub 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (opcjonalnie)
- 1 el peterselie, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min