Urządzenia i Akcesoria
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portie
Składniki
-
Parmezaanse kaas20 g
-
selderstengels30 g
-
ui in stukken50 g
-
wortel geschild en in stukken (2 cm)30 g
-
1 tl gedroogde salie bladeren, gewassen en gedroogdsalie, vers gewassen en gedroogd2 bladeren
-
extra vergine olijfolie30 g
-
bloemkool in roosjes250 g
-
romanesco broccoli in roosjes250 g
-
pompoen vlees in stukken (1 cm)250 g
-
water1000 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gedroogde pasta, voor soep bv. risoni pasta100 g
-
fijn zout (opcjonalnie)1 snuifje
-
peterselie gehakt1 el
-
extra vergine olijfolie
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5.6 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 godz.
Pompoensoep
35 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 godz. 15 min
Vloeibare custard
Brak ocen
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Koolsoep
50 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Aardappel-preisoep
40 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min