Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
TM31 TM5 TM6

Soep van pompoen, bloemkool en romanesco

2.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 30 g selderstengels
  • 50 g ui, in stukken
  • 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
  • 2 bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
    lub 1 tl gedroogde salie bladeren
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
  • 250 g bloemkool, in roosjes
  • 250 g romanesco broccoli, in roosjes
  • 1000 g water
  • 1 el groentebouillon
    lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
  • 1 snuifje fijn zout (opcjonalnie)
  • 1 el peterselie, gehakt

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
639 kJ / 153 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
17.7 g
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy