Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
lub 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (opcjonalnie)
- 1 el peterselie, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 17.7 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brood van gierstmeel
2h 35min
Pompoensoep
35 min
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Veelzijdige stevige soep
50 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min