Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl suiker
- ½ tl zout, volgens smaak
- 5 - 10 verse basilicumbladeren
- Wartości odżywcze
- na 6 porties
- Kalorie
- 2723 kJ / 648 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 6.3 g
Alternatywne przepisy
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Met honing geglazuurde wortelen
30 dk
Bloemkool met kaas
55 min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 dk
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Romige tomatensoep
25min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Traditionele vruchtenjam
55 min
Appelmoes
20 dk
Bechamelsaus
15 min