Urządzenia i Akcesoria
Risotto met Parmezaanse kaas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
water1600 g
-
2 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) verkruimeld2
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
sjalotten gehalveerd60 g
-
boter in stukken80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 min. kooktijd640 g
-
droge witte wijn120 g
-
zout naar smaak1 - 2 tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
804 mg
Białko
7 g
Kalorie
1450 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Brak ocen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Bearnaisesaus
15 min
Vloeibare karamel
25 min
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Dubai Chocolate Tiramisu
Brak ocen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min