Wersje kompatybilne
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Değerlendirme yok
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Geel gekleurde eieren
55 min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Değerlendirme yok
Frambozen - limoensorbet
Değerlendirme yok
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min