Mus jabłkowy (na szarlotkę)

Mus jabłkowy (na szarlotkę)

4.9 298 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
5 słoików

Składniki

  • jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    2000 g
  • cukru
    40 - 100 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    40 g
  • cynamonu, mielonego (opcjonalnie)
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 słoik

Kalorie 258.2 kcal / 1081 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 62.8 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 8.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...