Mus jabłkowy (na szarlotkę)

Mus jabłkowy (na szarlotkę)

4.9 311 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
5 słoików

Składniki

  • 2000 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 40 - 100 g cukru
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 1 łyżeczka cynamonu, mielonego (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Sód 8.2 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 1081 kJ / 258.2 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 62.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...