Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
TM6 TM5

Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

4.9 (241 ocen)

Składniki

  • 500 g czerwonych porzeczek, świeżych
  • 200 g jabłek, kwaśnych, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 350 g cukru żelującego 2:1

Wartości odżywcze
na 1 słoik
Kalorie
4352 kJ / 1038 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
247 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
7.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy