Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

4.9 311 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 słoiki

Składniki

  • 500 g czerwonych porzeczek, świeżych
  • 200 g jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 350 g cukru żelującego 2:1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Białko 2 g
Kalorie 4352 kJ / 1038 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 7.2 g
Węglowodany 247 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...