
Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo z truskawkami i bezami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
14 porcji
Składniki
-
truskawek, świeżych200 g
-
cukru pudru130 g
-
jajka2
-
soli1 szczypta
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki500 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
bez pokruszonych50 g
Wartości odżywcze na 14 porcji
Kalorie
2391 kcal /
10010.6 kJ
Białko
26.9 g
Tłuszcz
160.6 g
Węglowodany
216.6 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TRUSKAWKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Serniczki w słoikach
4 godz.
Czekoladowe doniczki z malinami
1 godz. 25 min
Zefir truskawkowy z bezami
15 min
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4 godz. 10 min
Serniczki nowojorskie w słoiczkach
2 godz. 40 min
Malinowe tiramisu z białą czekoladą
3 godz. 15 min
Truskawkowy deser warstwowy
2 godz.
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25 min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3 godz. 40 min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 godz. 35 min
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
3 godz. 30 min
Orzechowe semifreddo
8 godz. 35 min