Urządzenia i Akcesoria
Sok z ciemnych winogron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
500 g wody
-
900 g ciemnych winogron odmiany bezpestkowej, bez gałązek (patrz wskazówka)
-
20 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
0.8 g
Kalorie
518.1 kJ /
123.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JEDZ KOLOROWO
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dżem z winogron
30 min
Syrop z kwiatów czarnego bzu
2 godz. 25 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
"Miód" z mniszka lekarskiego
3 godz. 20 min
Dżem z ciemnych winogron
1 godz. 50 min
Dżem z jabłek i winogron
45 min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 godz. 30 min
Syrop malinowy
1 godz. 25 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1 godz. 10 min