Urządzenia i Akcesoria
Balletjes in tomatensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portie
Składniki
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (opcjonalnie)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1323.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Prime Board
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Zoete Aardappel Brood
5 godz. 25 min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Pistache Crème Brûlée
Brak ocen
Volkorenbrood
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min