Urządzenia i Akcesoria
Balletjes in tomatensaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portie
Składniki
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (opcjonalnie)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1323.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Zachte Appelcake
50 min