Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (opcjonalnie)
- 10 g citroensap (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappelgoulash
1小时
Turkse gekruide lamshapjes
Brak ocen
Driegangen maaltijd voor twee
1小时 15 分钟
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
IJssandwich
Brak ocen
Abrikozenlikeur
30 分钟
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Dunne grissini
Brak ocen
Bessenmousse
4u. 50min
Steak Stroganoff
45 分钟
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min