Urządzenia i Akcesoria
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
742.5 mg
Białko
12 g
Kalorie
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarische smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vegetarische pizza
Brak ocen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Brak ocen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Courgetteomelet
40 min
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min