Pane al latticello

Pane al latticello

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz.
10 porzioni

Składniki

Lievitino di segale
  • di acqua
    130 g
  • di lievito madre di segale
    10 g
    1 g di lievito di birra fresco
  • di farina di segale
    100 g
Pane
  • di acqua (di cui 150 g fredda)
    1650 g
  • di latticello freddo (vedere varianti)
    200 g
  • di farina di farro integrale + q.b.
    150 g
  • di farina manitoba
    100 g
  • di farina di segale
    250 g
  • di malto d'orzo in polvere
    10 g
    10 g di miele
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 10 porzioni

Kalorie 2415 kcal / 9836 kJ
Białko 77 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 417 g
Błonnik 46.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...