Rotolini di farro

Rotolini di farro

4.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 30 godz.
12 pezzi

Składniki

Pre-impasto
  • di acqua tiepida
    50 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina di farro integrale
    60 g
Starter
  • di acqua
    150 g
  • di farina di farro integrale
    50 g
Pane
  • di acqua
    1760 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    5 g
  • di miele
    10 g
  • di farina di farro integrale + q.b.
    400 g
  • di psillio
    5 g
  • di sale
    10 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di succo di limone
    30 g
  • di sale grosso (opcjonalnie)
    1 cucchiaio
  • di semi di cumino (opcjonalnie)
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 152 kcal / 637 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...