Rotolini di farro

Rotolini di farro

4.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 30 godz.
12 pezzi

Składniki

Pre-impasto
  • 50 g di acqua tiepida
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 60 g di farina di farro integrale
Starter
  • 150 g di acqua
  • 50 g di farina di farro integrale
Pane
  • 1760 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g di miele
  • 400 g di farina di farro integrale + q.b.
  • 5 g di psillio
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 1 cucchiaio di sale grosso (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di semi di cumino (opcjonalnie)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5 g
Kalorie 637 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...