Pistacjowe chantilly

Pistacjowe chantilly

4.9 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
583 g

Składniki

Chantilly pistacjowe
  • listki żelatyny (1,7 g każdy)
    2
    1 ½ łyżeczki żelatyny w proszku, rozpuszczone w 40 g wody
  • woda do namoczenia żelatyny
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    400 g
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    80 g
  • pasty pistacjowej (patrz wskazówka)
    60 g

Wartości odżywcze na 583 g

Kalorie 2161.8 kcal / 9045 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 200.9 g
Węglowodany 75.1 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 110.9 g
Sód 232.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...