
Urządzenia i Akcesoria
Pistacjowe chantilly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
583 g
Składniki
Chantilly pistacjowe
-
listki żelatyny (1,7 g każdy)2
-
woda do namoczenia żelatyny
-
śmietany, min. 30% tłuszczu400 g
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki80 g
-
pasty pistacjowej (patrz wskazówka)60 g
Wartości odżywcze na 583 g
Kalorie
2161.8 kcal /
9045 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
200.9 g
Węglowodany
75.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
110.9 g
Sód
232.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI II
12 Przepisów
Polska
Polska