
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Sausage Stew with Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
pre-cooked pork sausages sliced (¼ in.)10 ½ oz
-
water divided29 ½ oz
-
lacinato kale stems removed, cut into pieces, plus extra to garnish1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic cloves3
-
tomato paste1 oz
-
fresh white button mushrooms sliced10 ½ oz
-
pearl barley1 ½ oz
-
beef stock paste2 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
334.2 kcal /
1398.3 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
884.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.