Wersje kompatybilne
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Orange Compound Butter
- 1 orange
- 8 oz unsalted butter, diced, chilled
- 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
- ½ oz honey
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Sous Vide Pork Chops
- 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 sprigs thyme, divided
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
Cherry Port Sauce
- 1 ½ oz shallots, cut into pieces
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 7 oz port wine
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz brown sugar
- 4 oz frozen cherries, pitted, thawed, halved
- vegetable oil, to sear
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6165.2 kJ / 1473.5 kcal
- Białko
- 55.2 g
- Węglowodany
- 72.6 g
- Tłuszcz
- 99 g
- Tłuszcz nasycony
- 60.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1738 mg
Alternatywne przepisy
Marry Me Chicken
40 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min