Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
TM6

Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce

4.4 ( 12 ocen )

Składniki

Orange Compound Butter

  • 1 orange
  • 8 oz unsalted butter diced, chilled
  • 6 cloves roasted garlic, homemade (see Tip) or 6 cloves roasted garlic, store bought
  • ½ oz honey
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper

Sous Vide Pork Chops

  • 2 pork chops, boneless (approx. 6-8 oz ea., 1 in. thick)
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 2 sprigs thyme divided
  • 65 oz water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice

Cherry Port Sauce

  • 1 ½ oz shallots cut into pieces
  • 1 sprig fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
  • 7 oz port wine
  • 1 oz balsamic vinegar
  • 1 oz brown sugar
  • 4 oz frozen cherries, pitted thawed, halved
  • vegetable oil to sear

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1473.5 kcal / 6165.2 kJ
Białko
55.2 g
Tłuszcz
99 g
Węglowodany
72.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
60.7 g
Sód
1738 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy