Urządzenia i Akcesoria
Artichoke and Butterbean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
38 oz
Składniki
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
139.9 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
170.6 kJ /
40.8 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Borscht
25 min
Minestrone
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Leek and Potato Soup
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Beet Hummus
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min