Urządzenia i Akcesoria
Artichoke and Butterbean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
38 oz
Składniki
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
139.9 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
170.6 kJ /
40.8 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Coleslaw
10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Tzatziki
20 min
Butterscotch Pudding
35 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Black Bean Dip
5 min
Cauliflower Steaks
45 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Tomato Basil Soup
40 min