Urządzenia i Akcesoria
Prawn Saganaki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
fresh parsley leaves only, to taste, plus extra for garnishing2 - 3 sprigs
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
tinned cherry tomatoes drained (1 x 400 g tin)240 g
-
passata100 g
-
white wine50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large raw prawns, peeled deveined400 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
lemon cut in wedges1
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1295 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 h 15 min
Seafood Korma
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 h
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 h
Prawn saganaki with feta
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 h 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min