
Urządzenia i Akcesoria
Greek Chicken with Orzo and Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thighs, skin on, bone in patted dry800 g
-
garlic powder5 g
-
onion powder5 g
-
sweet paprika5 g
-
hot paprika5 g
-
light brown sugar10 g
-
ground black pepper3 g
-
fine sea salt10 g
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
olive oil40 g
-
garlic cloves halved3
-
onions quartered150 g
-
water700 g
-
chicken stock paste homemade30 g
-
orzo250 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
pitted black olives50 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing5 sprigs
-
lemons cut in wedges, for garnishing1 - 2
-
feta cheese crumbled100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
621.7 kcal /
2601 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
34.5 g
Węglowodany
46.2 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Sód
1 mg