Urządzenia i Akcesoria
Greek Chicken with Orzo and Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
chicken thighs, skin on, bone in patted dry800 g
-
garlic powder5 g
-
onion powder5 g
-
sweet paprika5 g
-
hot paprika5 g
-
light brown sugar10 g
-
ground black pepper3 g
-
fine sea salt10 g
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
olive oil40 g
-
garlic cloves halved3
-
onions quartered150 g
-
water700 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade30 g
-
orzo250 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)300 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
pitted black olives50 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing5 sprigs
-
lemons cut in wedges, for garnishing1 - 2
-
feta cheese crumbled100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1 mg
Białko
32 g
Kalorie
2601 kJ /
621.7 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
46.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1 godz. 15 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Prawn Saganaki
35 min