Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
858.1 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2884.9 kJ /
689.5 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min