Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
858.1 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2884.9 kJ /
689.5 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple-glazed Carrots
45min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Caprese Omelette
30min
Egg and Onion
25min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min