Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
858.1 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2884.9 kJ /
689.5 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Hunters Stew (Bigos)
1 godz. 30 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Korean Fried Chicken Wings
3 godz. 10 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Lemonade
5 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Tomato Soup with Burrata
35 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Chicken adobo
30 min