
Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
689.5 kcal /
2884.9 kJ
Białko
22.2 g
Tłuszcz
46.7 g
Węglowodany
45.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Sód
858.1 mg