Urządzenia i Akcesoria
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined250 g
-
black spaghetti or tagliatelle, dry200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
double cream400 g
-
plain flour20 g
-
ground black pepper2 pinch
-
water for cooking pasta
-
salmon roe for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
858.1 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
2884.9 kJ /
689.5 kcal
Tłuszcz
46.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 Std.
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 Std. 35 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Lemonade
5 Min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 Std. 15 Min
Courgetti Carbonara
40 Min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Gambas
10 Min
Chicken Afritada
30 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min