Spinach and Parmesan Soup
TM6 TM5

Spinach and Parmesan Soup

4.7 (166 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks, sliced (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g fresh spinach leaves
  • 40 g double cream
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • baguette, sliced, toasted, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1899 kJ / 453 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy