
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Parmesan Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks sliced (5 cm)70 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)250 g
-
water650 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh spinach leaves250 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
baguette sliced, toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1899 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Onion Soup
1 godz.
Asparagus Risotto
45 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Seafood Risotto
40 min