Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Parmesan Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
leeks sliced (5 cm)70 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)250 g
-
water650 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh spinach leaves250 g
-
double cream40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
baguette sliced, toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1899 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Creamy tomato soup
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Cauliflower Cheese Soup
30 min