PRZEPISY PODSTAWOWE II

10 Przepisów

Druga odsłona kolekcji z podstawowymi i łatwymi w samodzielnym przygotowaniu, dodatkami lub półproduktami do wykorzystania we własnych przepisach. Po prostu – zrób to sam!

Sos Hoisin

Sos Hoisin

5 min

Przyprawa za'atar

Przyprawa za'atar

5 min

Sól bekonowa

Sól bekonowa

45 min

Waniliowy erytrytol

Waniliowy erytrytol

72 godz.

Mleczna pianka do kawy

Mleczna pianka do kawy

5 min

Kokosowa bita śmietana

Kokosowa bita śmietana

5 min

Słodzone mleko zagęszczone

Słodzone mleko zagęszczone

35 min

Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy

Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy

5 min

Ciasto francuskie

Ciasto francuskie

1 godz. 45 min

Wegańskie masło z aquafabą

Wegańskie masło z aquafabą

2 godz. 25 min