Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 800 g de agua
- 650 g de papa, en cubitos (1 cm)
- 400 g de filetes de salmón frescos, limpios
- 20 g de mayonesa
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de jengibre en polvo
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de pan molido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1125.1 kJ / 268.9 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 132.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Tradicional sopa de fideo
35min
Pastel azteca
1h 20min
Entomatadas de pollo
40min
Salpicón de res
1h
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Pasta con verduras verdes
45min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pasta con salmón y espinaca
40min