Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Arroz para sushi
- 45 g de vinagre de arroz natural
- 1 cdita de sal fina
- 2 cditas de azúcar
- 275 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
Soya dulce
- 260 g de salsa de soya
- 250 g de miel de abeja
- 30 g de vinagre de arroz
- 30 de vinagre de vino tinto
Sushi cakes
- 350 g de atún fresco, en trozos (4 cm) y semi congelado (vea la sugerencia)
- 1 ½ cditas de aceite de ajonjolí
- de fécula de maíz, la necesaria
- aceite para freir, el necesario
- 1 aguacate, cortado en rebanadas
- semillas de ajonjolí, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1470 kJ / 350 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pad thai
40min
Gohan
45min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Poke bowl de atún spicy
30min
Yakimeshi vegetariano
35min
Carnitas de atún
40min
Hamburguesa trufada
40min
Costalito de brie
30min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15 Min