Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 820 g de frijoles negros cocidos, con su caldo de cocción
- 1 diente de ajo
- 330 g de puré de jitomate
- 700 g de agua
- 2 pizcas de comino en polvo
- 20 g de quinoa blanca
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 653.1 kJ / 155.5 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25min
Sopa de calabacitas
40min
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Sopa de frijol con quinoa
1 godz.
Sopa de lentejas
1h 30min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Sopa de habas
2 godz.
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa de jitomate y elote
40min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de letras
20min