Urządzenia i Akcesoria
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh dill , leaves only4 sprigs
-
fresh cilantro , leaves only4 sprigs
-
fresh thyme , leaves only4 sprigs
-
bread crumbs1 ½ oz
-
unsalted butter , cut into pieces2 oz
-
water35 oz
-
salt , plus extra to season1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves9 oz
-
fresh cod fillets , skin on or skinless (approx. 4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
ground white pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2624 kJ /
627 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
3.5 g
Sód
800 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Bread Pudding
50 min
Quick Beef Pho
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min