Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce

Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce

2.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • fresh dill , leaves only
    4 sprigs
  • fresh cilantro , leaves only
    4 sprigs
  • fresh thyme , leaves only
    4 sprigs
  • bread crumbs
    1 ½ oz
  • unsalted butter , cut into pieces
    2 oz
  • water
    35 oz
  • salt , plus extra to season
    1 tsp
  • basmati rice
    9 oz
  • fresh spinach leaves
    9 oz
  • fresh cod fillets , skin on or skinless (approx. 4 pieces)
    21 oz
  • heavy whipping cream
    5 ½ oz
  • corn starch
    2 - 3 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 oz
  • ground white pepper
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 2624 kJ / 627 kcal
Białko 36 g
Węglowodany 61 g
Tłuszcz 26 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Błonnik 3.5 g
Sód 800 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...