Urządzenia i Akcesoria
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
garlic clove1
-
lemon peels thin peel only, no white pith2 - 3
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
panko bread crumbs1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season cod and sauce1 ½ tsp
-
1 tsp dried basildried thyme1 tsp
-
water35 oz
-
basmati rice8 oz
-
fresh cod fillets skinless (approx. 4 pieces)21 oz
-
fresh spinach leaves9 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1230.4 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2597.5 kJ /
620.8 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Miso Soup
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8 godz.
Keto Lemon Hollandaise
10 min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Brak ocen
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25 min