Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2202 mg
Białko
56 g
Kalorie
3548 kJ /
848 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Potatoes with Chorizo
1 Std. 25 Min
Three Cheese Pasta Shells
40 Min
Cornbread Pie
1 Std. 25 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min