Slow Cooked Cabbage and Spareribs

Slow Cooked Cabbage and Spareribs

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • dried chickpeas
    4 oz
  • water
    7 oz
  • pork spareribs (2½ in.)
    24 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)
    8 oz
  • beef broth
    22 oz
  • tomato sauce
    8 oz
  • rosemary
    2 sprigs
  • ground cumin
    1 ½ tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • dried bay leaves
    2
  • savoy cabbage shaved
    5 oz
  • gemelli pasta, dry
    8 oz
  • fresh mint leaves to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2202 mg
Białko 56 g
Kalorie 3548 kJ / 848 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...