Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2202 mg
Białko
56 g
Kalorie
3548 kJ /
848 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Bibimbap
55 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Cobb Salad
1 godz.
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Chocolate Souffles
50 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min