Urządzenia i Akcesoria
Rye Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
vegetable oil plus extra, to grease1 oz
-
water12 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 oz
-
rye flour7 ½ oz
-
caraway seeds2 tbsp
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.9 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
739.1 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk Bread
2hod.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min.
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 30min.
Rustic Spice Mix for Bread
5min.
Wonderful White Bread
5hod.
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min.
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2hod. 30min.
Rye Bread Rolls- Bürli
12hod.
Peach Hand Pies
1hod. 50min.
Simple Mixing Bread
3hod. 20min.
Artisan Bread (Betty)
4hod. 35min.