Urządzenia i Akcesoria
Rye Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
vegetable oil plus extra, to grease1 oz
-
water12 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 oz
-
rye flour7 ½ oz
-
caraway seeds2 tbsp
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.9 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
739.1 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Sourdough Baguettes
15 godz.
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Potato Curry Soup
35 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Soft Fresh Cheese
15 godz. 20 min
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 godz. 10 min