Urządzenia i Akcesoria
Rye Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
vegetable oil plus extra, to grease1 oz
-
water12 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 oz
-
rye flour7 ½ oz
-
caraway seeds2 tbsp
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.9 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
739.1 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Challah
3 godz. 10 min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 godz. 50 min
Challah
3 godz. 10 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min