Urządzenia i Akcesoria
Rye Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
vegetable oil plus extra, to grease1 oz
-
water12 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust10 oz
-
rye flour7 ½ oz
-
caraway seeds2 tbsp
-
salt2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.9 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
739.1 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Simple Mixing Bread
3h 20min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Long Rise Pizza
20h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Wonderful White Bread
5h
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min