Spinach and Olive Focaccia
TM6 TM5

Spinach and Olive Focaccia

4.6 (20 ocen)

Składniki

  • 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to serve
  • 3 - 4 oz pitted Sicilian green olives, halved, plus 2 oz olive juice
  • 13 ½ oz water
  • 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
  • 22 oz bread flour
  • 5 tsp active dry yeast
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch sugar
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 heaping tsp sea salt flakes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2438.6 kJ / 582.9 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
78.9 g
Tłuszcz
23.2 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
4.6 g
Sód
1101.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy