Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Olive Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1101.4 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
78.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Painted Green
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Pesto Pizza Dough
4 godz.
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Broccoli Mozzarella Bites
45 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min