Spinach and Olive Focaccia

Spinach and Olive Focaccia

4.6 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil divided, plus extra to serve
    4 oz
  • pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice
    3 - 4 oz
  • water
    13 ½ oz
  • fresh baby spinach de-stemmed
    5 oz
  • bread flour
    22 oz
  • active dry yeast
    5 tsp
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • sea salt flakes
    1 heaping tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1101.4 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 2438.6 kJ / 582.9 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 78.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...