Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Olive Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1101.4 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
78.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Painted Green
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Rice Pudding
1hod. 10min.
Pizza Dough
1hod.
Lemon Bundt Cake
2hod.
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1hod. 30min.
Fruit Galettes (Paul)
1hod. 25min.
Italian "Baked" Beans
1hod. 15min.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1hod. 45min.
Lentil Mushroom Stroganoff
55min.
Thai Curry Noodles
25min.
Pesto Pizza Dough
4hod.
Cornbread Pie
1hod. 25min.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min.