Urządzenia i Akcesoria
Mustard-Dill Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 oz
Składniki
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
124.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
685.9 kJ /
163.9 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Classic Zabaglione
15 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Spicy Cheese Straws
45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 godz. 45 min
Kalamata Tapenade
5 min
Mushroom and Artichoke Dip
25 min