Urządzenia i Akcesoria
Mustard-Dill Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 oz
Składniki
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
124.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
685.9 kJ /
163.9 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Mousse
35 min
Béarnaise sauce
15 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Orange Curry Dressing
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Classic Zabaglione
15 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min