Mustard-Dill Sauce

Mustard-Dill Sauce

5.0 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 oz

Składniki

  • canola oil
    7 oz
  • fresh dill leaves only
    ½ oz
  • caster sugar to taste
    ½ - 1 oz
  • white wine vinegar
    ½ oz
  • lemon juice
    ½ oz
  • Dijon mustard or other medium hot mustard
    1 oz
  • Bavarian style sweet mustard
    1 oz
  • egg yolk from a large egg
    1
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 oz

Sód 124.3 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 685.9 kJ / 163.9 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...