Urządzenia i Akcesoria
Mustard-Dill Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 oz
Składniki
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
124.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
685.9 kJ /
163.9 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Asparagus Soup
15min
Béarnaise sauce
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Basil Peach Sorbet
10min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Veal in tuna sauce
13h
Mushroom Pâté
1h 30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
French Onion Soup
1h 10min