Chicken Coq au Vin (Betty)
TM6

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 (18 ocen)

Składniki

  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 8 oz onions, quartered
  • 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
  • 8 chicken thighs, skin on and bone in
    lub 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces
  • 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
  • 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
  • 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
  • 1 bottle red wine (725 ml)
  • 2 garlic cloves, crushed
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz fresh parsley, chopped
  • mashed potatoes, to serve
    lub cooked pasta noodles, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3088 kJ / 738 kcal
Białko
48 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
2 g
Sód
623 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy