Urządzenia i Akcesoria
Chicken Coq au Vin (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
onions quartered8 oz
-
unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature1 oz
-
1 whole chickenchicken thighs, skin on and bone in8
-
bacon unsmoked, in pieces (1 in.)8 oz
-
carrots peeled, in rounds (½ in.)8 oz
-
cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large8 oz
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 tsp
-
red wine (725 ml)1 bottle
-
garlic cloves crushed2
-
fresh thyme2 sprigs
-
dried bay leaves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh parsley chopped½ oz
-
cooked pasta, to servemashed potatoes to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623 mg
Białko
48 g
Kalorie
3088 kJ /
738 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Soy Poached Chicken
50 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min