Chicken Coq au Vin (Betty)

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • onions quartered
    8 oz
  • unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
    1 oz
  • chicken thighs, skin on and bone in
    8
    1 whole chicken
  • bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrots peeled, in rounds (½ in.)
    8 oz
  • cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
    8 oz
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    1 tsp
  • red wine (725 ml)
    1 bottle
  • garlic cloves crushed
    2
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • dried bay leaves
    2
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • fresh parsley chopped
    ½ oz
  • mashed potatoes to serve
    cooked pasta, to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 738 kcal / 3088 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 50 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 623 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...