
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Coq au Vin (Betty)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
onions quartered8 oz
-
unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature1 oz
-
chicken thighs, skin on and bone in8
-
bacon unsmoked, in pieces (1 in.)8 oz
-
carrots peeled, in rounds (½ in.)8 oz
-
cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large8 oz
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 tsp
-
red wine (725 ml)1 bottle
-
garlic cloves crushed2
-
fresh thyme2 sprigs
-
dried bay leaves2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
fresh parsley chopped½ oz
-
mashed potatoes to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
738 kcal /
3088 kJ
Białko
48 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
623 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Boeuf Bourguignon
11 godz. 25 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min