Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 8 oz onions, quartered
- 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on and bone in
lub 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces - 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
- 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
- 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz fresh parsley, chopped
-
mashed potatoes, to serve
lub cooked pasta noodles, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3088 kJ / 738 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 623 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Chicken Noodle Soup
50min
Mashed Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Bolognese Sauce
1 Std. 10 Min
Meatloaf
1h 20min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Beef Lasagna
2u. 5min