Chicken Coq au Vin (Betty)
TM6

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 ( 19 ocen )

Składniki

  • 2 oz extra virgin olive oil divided
  • 8 oz onions quartered
  • 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
  • 8 chicken thighs, skin on and bone in
    lub 1 whole chicken
  • 8 oz bacon unsmoked, in pieces (1 in.)
  • 8 oz carrots peeled, in rounds (½ in.)
  • 8 oz cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper to taste
  • 1 bottle red wine (725 ml)
  • 2 garlic cloves crushed
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz fresh parsley chopped
  • mashed potatoes to serve
    lub cooked pasta to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
738 kcal / 3088 kJ
Białko
48 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
623 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy