Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
TM6 TM5

Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)

5.0 (6 ocen)

Składniki

Pesto

  • 4 ½ oz Pecorino cheese, cubed
  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cubed
  • ½ oz pine nuts
  • ¼ tsp salt
  • 1 garlic clove
  • 4 oz fresh basil
  • 10 oz extra virgin olive oil, divided

Starter

  • 2 oz all-purpose flour
  • 2 oz whole wheat flour
  • 4 ½ oz water
  • ⅛ tsp active dry yeast

Pita Breads

  • 7 ½ oz water
  • 11 ½ oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz whole wheat flour
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp salt
  • Parmesan cheese, shaved, to garnish
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1636 kJ / 391 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy