Urządzenia i Akcesoria
Twice Baked Cheese Soufflés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease1 oz
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
whole milk8 oz
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg½ tsp
-
black peppercorns6
-
salt1 tsp
-
large eggs (2.1-2.3 oz ea.)2
-
all-purpose flour1 oz
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white pepper¼ tsp
-
goat cheese, log peppered, divided (3 oz in pieces, 1 oz crumbled)4 oz
-
boiling water
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
830 mg
Białko
13 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dynamic Duo
15 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Peach Cobbler
2h 35min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Zachary Daiquiri
20min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Caramel Sauce
1h 30min
Coconut Cream Pie
4h 50min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
French Onion Soup
1h 10min
Sticky Buns
3h 45min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min