Sól bekonowa

Sól bekonowa

4.1 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 słoiki

Składniki

  • boczku parzonego, w plastrach (100 g)
    1 opakowanie
  • ziaren pieprzu czarnego
    ¼ łyżeczki
  • papryki wędzonej, mielonej
    1 łyżeczka
  • prażonej cebulki, gotowej
    1 czubata łyżka
  • tymianku, suszonego
    ½ łyżeczki
  • soli gruboziarnistej (patrz wskazówka)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 słoik

Kalorie 956.5 kcal / 4001.9 kJ
Białko 28.4 g
Tłuszcz 90.4 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 30.6 g
Sód 30559.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...