
Urządzenia i Akcesoria
Sól bekonowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 słoiki
Składniki
-
boczku parzonego, w plastrach (100 g)1 opakowanie
-
ziaren pieprzu czarnego¼ łyżeczki
-
papryki wędzonej, mielonej1 łyżeczka
-
prażonej cebulki, gotowej1 czubata łyżka
-
tymianku, suszonego½ łyżeczki
-
soli gruboziarnistej (patrz wskazówka)150 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
956.5 kcal /
4001.9 kJ
Białko
28.4 g
Tłuszcz
90.4 g
Węglowodany
5.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
30.6 g
Sód
30559.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPISY PODSTAWOWE II
10 Przepisów
Polska
Polska