Urządzenia i Akcesoria
Hunters Stew (Bigos)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
fresh sauerkraut drained400 g
-
white cabbage cut in pieces (5 cm)400 g
-
onion quartered100 g
-
carrot cut in pieces50 g
-
parsnip, cut in piecesparsley root cut in pieces40 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
rapeseed oil30 g
-
water800 g
-
1 meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste (see tip)1 tsp
-
tomato purée45 g
-
dried prunes pitted, halved35 - 40 g
-
dried mushrooms10 - 20 g
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
juniper berries crushed2
-
pork meat (e.g. ham), cut in pieces (approx. 1.5-2 cm)200 g
-
smoked pork sausage sliced into half-slices200 g
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked cut in pieces (approx. 1 cm)200 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ground caraway½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white mustard seeds½ - 1 tsp
-
garlic granules½ - 1 tsp
-
lovage, dried (opcjonalnie)½ - 1 tsp
-
hot paprika (opcjonalnie)½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
813.8 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1408.2 kJ /
336.6 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Surimi Stick Salad (TM5)
15 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min