
Wersje kompatybilne
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)
- 400 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- 3 tsp fine sea salt or to taste
- ½ tsp ground black pepper or to taste
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp sugar
- 300 g milk
- 50 g unsalted butter diced
- 1 ½ tsp dried oregano
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 534 kcal / 2235 kJ
- Białko
- 47 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Węglowodany
- 26 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Sód
- 1288 mg
Alternatywne przepisy
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Ham and Mustard Toasts
3 godz.
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min