
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)200 g
-
chicken breast fillets, skinless800 g
-
fine sea salt or to taste3 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sugar1 tsp
-
milk300 g
-
unsalted butter diced50 g
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
534 kcal /
2235 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1288 mg