Urządzenia i Akcesoria
Double Pie Dough
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pie Dough
-
all purpose white flour340 g
-
sugar15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted cubed, plus extra to grease340 g
-
cold water115 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
162 mg
Białko
6 g
Kalorie
2536 kJ /
606 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
In Homemade we Trust
37 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Brioche
8 godz.
Matzah
30 min
Roasted Banana Affogato
10 godz. 55 min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 godz. 15 min
Fermented Raspberry Shrub
128 godz. 10 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min