Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1635 mg
Białko
3 g
Kalorie
392 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Cooking White Rice
25 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Homemade Chicken Stock
50 min
Basmati Rice
35 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Steamed Rice
25 min
Basil Pesto
10 min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18 godz. 30 min