Urządzenia i Akcesoria
Leftover Vegetable Stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
3 jars
Składniki
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1635 mg
Białko
3 g
Kalorie
392 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9 godz. 15 min
Blueberry Jam
45 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Apple Tart
1 godz.
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Steamed Tofu
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min