Vegan Supreme Pizza
TM6 TM5

Vegan Supreme Pizza

4.3 (12 ocen)

Składniki

Cashew Nuts

  • 140 g cashew nuts
  • water, for soaking

Dough

  • 220 g water
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 1 tsp fine sea salt

Vegan Mozzarella

  • 20 g coconut oil
  • 70 g coconut yoghurt, vegan
  • 110 g almond milk
  • 30 g lemon juice, freshly squeezed
  • 40 g tapioca starch (see tip)
  • 4 Tbsp nutritional yeast flakes
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Tomato Sauce

  • 3 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 5 g fresh basil leaves
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp caster sugar
  • ½ tsp fine sea salt

Assembly and Baking

  • 1 green pepper, thinly sliced
  • 1 red onion, small, thinly sliced
  • 60 g fresh button mushrooms, sliced
  • 40 g pitted black olives, halved
  • 100 g vegan pepperoni, thinly sliced (see tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4513 kJ / 1077 kcal
Białko
48 g
Węglowodany
107 g
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
11 g
Sód
1491 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy