Urządzenia i Akcesoria
Leftover Poultry Pho
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water1900 g
-
medium eggs6
-
roast poultry leftovers (carcass, meat, skin and bones) (see tips)
-
garlic cloves (see tip)3 - 5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm, see tip)5 - 10 g
-
vegetable oil15 g
-
Chinese five spice powder (see tip)½ - 1 tsp
-
salt (see tip), plus ¾ tsp2 pinches
-
leeks cut in pieces (5 cm)70 g
-
celeriac cut in pieces (3-5 cm)140 g
-
cinnamon stick1
-
cloves3
-
fresh red chilli halved and deseeded (see tip), plus extra sliced for serving½ - 1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm) (see tip)5 - 10 g
-
black peppercorns (see tip)¼ - ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
dried rice noodles (e.g. pho or vermicelli)400 g
-
soy sauce to taste20 - 30 g
-
fish sauce to taste15 - 25 g
-
water for cooking noodles
-
fresh baby spinach for serving50 g
-
spring onion sliced (3 mm), for serving
-
fresh mung beansprouts for serving
-
lime cut in wedges, for serving
-
sesame seeds for serving6 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
917 mg
Białko
46 g
Kalorie
2525 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50 min
Browned Pork Rice
Brak ocen
Thai Cucumber Salad
15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
55 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 godz. 5 min
Okonomiyaki
30 min